Allmänt

Rehabilitering i trygg miljö- för både alkohol och drogmissbrukare

Skriv ut

 

Tolvis Center är ett rehabiliteringshem för personer i åldrarna 18 år och uppåt från hela Svenskfinland som lider av alkohol-, narkotika-, läkemedels- och spelberoende. Vi tar även emot personer som behöver vård och behandling för både missbruk och mental ohälsa, så kallade dubbeldiagnosklienter.

Tolvis Center finns i Malax (drygt 20 km söder om Vasa) och personalen som arbetar hos oss har långvarig erfarenhet av arbetet med beroendeproblematik. Behöver du ta itu med ditt liv, har drogerna och din mentala ohälsa blivit en allt tyngre och större del av ditt liv, då kanske Tolvis Center är platsen för dig. Kontakta din hemkommun eller närmaste A-klinik så får du vägledning.

Naturligtvis kan du också kontakta Tolvis Center.
Telefon: 06-3478055, 044-3478056.

Personalen har även egna telefoner som finns på personalens kontaktsida.

Tolvis Center är medlem i Myllyhoitoyhdistys

MISSBRUK OCH BEROENDE- VAD ÄR DET?
Artikel om Tolvis Center i tidningen Löntagaren.

Man behöver ha en betalningsförbindelse från sin hemkommun innan man kommer till Tolvis Center. Ett vårddygn kostar 240 € per dygn (220 €/dygn om vården beviljas för 3-6 månader)
_____________________________

Bilderna på hemsidan tagna av Susann

 

Rehabilitering i trygg miljö- för både alkohol och drogmissbrukare
Tolvis Center är ett rehabiliteringshem för personer i åldrarna 18 år och uppåt från hela Svenskfinland som lider av alkohol-, narkotika-, läkemedels- och spelberoende.
 
Vi tar även emot personer som behöver vård och behandling för både missbruk och mental ohälsa, så kallade dubbeldiagnosklienter.
 
Tolvis Center finns i Malax (drygt 20 km söder om Vasa) och personalen som arbetar hos oss har långvarig erfarenhet av arbetet med beroendeproblematik.
 
Behöver du ta itu med ditt liv, har drogerna och din mentala ohälsa blivit en allt tyngre och större del av ditt liv, då kanske Tolvis Center är platsen för dig.Kontakta din hemkommun eller närmaste A-klinik så får du vägledning. Naturligtvis kan du också kontakta Tolvis Center.
 
Telefon: 06-3478055, 044-3478055.
 
Personalen har även egna telefoner- se nummer här .
 
Tolvis Center är medlem i Myllyhoitoyhdistys
 
MISSBRUK OCH BEROENDE- VAD ÄR DET?
 
Artikel om Tolvis Center i tidningen Löntagaren
Man behöver ha en betalningsförbindelse från sin hemkommun innan man kommer till Tolvis Center.
 
Ett vårddygn kostar 230 € per dygn eller 180 € per dygn för de som kommer från en kommun som betalat en euro per svenskspråkig invånare som en slags försäkringsdel.
 
 
_____________________________
Bilderna på hemsidan tagna av Susanasfas
Du är här: Startsidan Om Tolvis Center Allmänt