Avgiftning

Skriv ut

 

Till Tolvis Center kan man komma för avgiftning. Du kan naturligtvis också sköta din avgiftning på annan plats.Om du vill bli avgiftad på annan plats, kontakta då närmaste avgiftningsstation, närmsta A-klinik, hälsovårdscentralen eller din socialarbetare.
På Tolvis Center går avgiftningen till så att du först och främst träffar en läkare som gör en bedömning av en eventuell nedtrappning. Avgiftningen sker under högst 14 dagar. Läkaren och våra sjukskötare ansvarar för avgiftningen. Du kan delta i programmet så mycket du orkar, men det är inget krav att delta i allt under den första veckan. Naturligtvis stiger du stiger upp på morgonen och försöker återställa en normal dygnsrytm.
Abstinens består ofta i kroppsliga symtom, men även mentala. Samtal med personal, andra boende i gruppen, massage, akupunktur och fysisk aktivitet gör att abstinenssymtomen lättar. Hos oss kan du avgiftas i en lugn och trygg miljö där vi har möjlighet att ta hänsyn till dina individuella behov. Personal finns till hands dygnet runt.
Efter avgiftningsperioden kan du så småningom börjar delta i vårt program och vi gör tillsammans upp en individuell rehabiliteringsplan för dig, tillsammans med dig! Under den första tiden på Tolvis Center hoppas vi att du får insikten att det lönar sig att kämpa för sin egen hälsa.
Kartläggning kostar 280 € eller 230 € per dygn, avgiftning  kostar 330 € eller 280 € per dygn beroende på hemkommunens försäkringsdel.

Till Tolvis Center kan man komma för avgiftning. Du kan naturligtvis också sköta din avgiftning på annan plats.Om du vill bli avgiftad på annan plats, kontakta då närmaste avgiftningsstation, närmsta A-klinik, hälsovårdscentralen eller din socialarbetare.
På Tolvis Center går avgiftningen till så att du först och främst träffar en läkare som gör en bedömning av en eventuell nedtrappning. Avgiftningen sker under högst 14 dagar.

Läkaren och våra sjukskötare ansvarar för avgiftningen. Du kan delta i programmet så mycket du orkar, men det är inget krav att delta i allt under den första veckan. Naturligtvis stiger du stiger upp på morgonen och försöker återställa en normal dygnsrytm.

Abstinens består ofta i kroppsliga symtom, men även mentala. Samtal med personal, andra boende i gruppen, massage, akupunktur och fysisk aktivitet gör att abstinenssymtomen lättar. Hos oss kan du avgiftas i en lugn och trygg miljö där vi har möjlighet att ta hänsyn till dina individuella behov. Personal finns till hands dygnet runt. Efter avgiftningsperioden kan du så småningom börjar delta i vårt program och vi gör tillsammans upp en individuell rehabiliteringsplan för dig, tillsammans med dig! Under den första tiden på Tolvis Center hoppas vi att du får insikten att det lönar sig att kämpa för sin egen hälsa.

Kartläggning kostar 290 € eller 240 € per dygn, avgiftning  kostar 340 € eller 290 € per dygn beroende på hemkommunens försäkringsdel.

 

Du är här: Startsidan Vård Avgiftning